Je managementfilosofie, je levensverhaal, de ontstaansgeschiedenis of het veranderingsverhaal van je bedrijf, je politieke visie… zou je graag in een boek neergeschreven zien, maar je hebt niet de tijd of de nodige skills om dit karwei aan te pakken?

Dan kan je met een ghostwriter aan de slag.

Zowel uitgeverijen, bedrijven als particulieren maakten al gebruik van onze ghostwriter-diensten. Zo fungeerden we ondermeer voor onderstaande boeken als ghostwriter.

Wil je niet vergeten worden? Schrijf dan iets dat de moeite is om gelezen te worden. Of doe iets dat de moeite is om over te schrijven.
(Benjamin Franklin)


 

Boeken

 

Tim Claes

GIRAFFEMANAGEMENT

Hoe steek ik mijn nek uit als manager

Tweede deel van de Management Safari serie. Tim Claes beseft samen met het management team van Realdolmen dat een fundamentele verandering noodzakelijk is om als bedrijf op langere termijn voldoende toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren. Maar hoe realiseer je zo’n succesvolle digitale bedrijfsoverkoepelende transformatie in de praktijk?

Durf als manager je nek uit te steken. Het is niet omdat alles vandaag wel min of meer ‘marcheert’ dat het dat in de toekomst ook zal doen. Bovendien zit echt niet iedereen te wachten op verandering!

Alles heeft met alles te maken. Mensen laten groeien, resultaten halen, een duidelijke strategie uittekenen en die dan ook nog eens geïmplementeerd krijgen… dat blijkt in de praktijk geen sinecure. Enkel als je je nek durft uit te steken zal je als manager in deze opdracht slagen!

 


 

Patrick van der Vorst

WAT IS DIT WAARD?

Schat zelf je kunstobjecten

In Wat is dit waard? deelt kunstexpert Patrick van der Vorst zijn jarenlange passie voor kunst. Hij vertelt over de strafste ‘kunststoten’ die hij meemaakte, zijn kunstadvies aan bekende sterren als Elton John en Madonna, en de gekste spullen die hij ooit veilde.

Patrick – bekend van het VIER-programma Stukken van Mensen geeft antwoorden op vragen als Waar vind je nuttige informatie over kunst? Wat moet je weten alvorens iets te laten schatten of te koop aan te bieden? en Hoe kun je je zelf een idee vormen van de waarde van je kunstobject?

Patrick geeft waardevolle tips om je kunstkennersoog te trainen en loodst je mee door de fascinerende, maar vaak nog gesloten wereld van de veilinghuizen. Een praktische en inspirerende gids voor iedereen die zijn eerste stappen in de kunstwereld zet!

Te koop via Standaard Uitgeverij: klik hier


 

Jean sur Mer

ZOT VAN DE NOORDZEE

Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den Helder

Jan Kegels alias ‘JEAN sur MER’ is een van Vlaanderens eerste foodtruckpioniers. In ‘Zot van de Noordzee’ bundelt JEAN sur MER inspirerende vissersverhalen, leuke vis-tje-datjes, handige tips en heerlijk lichte en verrassende recepten.

Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017! 

Meer info over Jean sur Mer
Bekijk het artikel van Nieuwblad.be: klik hier
Te koop via Standaard Boekhandel: klik hier


 

Peter Verschelden

IN BALANS

Ondernemerstips uit het familiebedrijf

Hoe bouw je het bedrijf dat je vader in 1967 in de living van het ouderlijke huis startte om tot een bedrijf van meer dan 450 medewerkers?
Hoe blijf je familie als je in een familiebedrijf werkt?
Hoe behoud je het familie-DNA als het familiebedrijf zo groot wordt? 

In ‘In balans’ geeft Peter Verschelden, CEO van het familiebedrijf Moore Stephens Belgium, aan de hand van de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf en persoonlijke anekdotes nuttige tips aan iedereen die vandaag een KMO of familiebedrijf runt of daar gezonde ambities toe heeft. 

Te koop via Standaard Uitgeverij: klik hier


 

Tim Claes

ZEBRAMANAGEMENT

Hoe verdien ik mijn strepen als manager

Wat doe je als je als manager met je rug tegen de muur staat? Hoe buig je een neerwaartse spiraal waarin je afdeling zit om? Hoe krijg je je medewerkers zover dat ze jou volgen? Hoeveel tijd is je daarvoor van hogerhand gegund? En hoe ga je in godsnaam om met alle obstakels die je onderweg tegenkomt?

Om als manager je strepen te verdienen, moet je teruggrijpen naar de basisbeginselen van goed management: mensen laten groeien, een duidelijke strategie uittekenen en resultaten halen. Dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Zebra-management is het resultaat van Tim Claes’ zoektocht naar praktische antwoorden. In dit boek toont hij hoe je met een gezonde portie boerenverstand, een duidelijke focus op daadkracht en het driedimensionale samenspel van mensen-strategie-uitvoering zelfs de meest complexe uitdagingen het hoofd kunt bieden.

 


 

Jeroen Walravens

HET IS ALTIJD NU

‘Dit is een bijzonder warm en inspirerend levensverhaal van een botsende jonge man die herstelt van zichzelf en leert leven zonder spijt.’
(Leo Bormans, auteur van The World Book of Happiness, Love & Hope)

 “Een sterk, authentiek en goed geschreven verhaal dat een inspiratiebron is voor elke lezer mét of zonder beperkingen.’
(Managementboek.nl)

‘Een inspirerend dagboek. Eerlijk en ontwapenend.’
(Psychologies.nl)

Redactie: Joost Houtman


 

Chris Geets

EEN POOIER VERTELT

Opmerkelijk boek!
(Het Nieuwsblad)

TOP-3 Non-Fictie Standaard Boekhandel!


 

Marc De Schutter

DE SCHUTTER HEEFT HET ALTIJD GEDAAN

Van multimiljonair tot moordverdachte!
(Het Laatste Nieuws)

“Ik verdien nu goud!”
(Het Nieuwsblad)


(* en over de andere boeken waarvoor we als ghost dienden mogen we contractueel niet praten, want, ja, dat kan natuurlijk ook. Ghost mag weten over welke boeken we het hebben!)